کالاتیک

نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی

۱۷ دیدگاه

نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی

یکی از موضوعات و سیستم هایی که در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرید نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی می باشد.

با توجه به سیستماتیک شدن فرآیند ها در سازمان ها و شرکت ها ، استفاده از روش های سنتی علی رغم هزینه بر و زمان بر بودن ، از دقت کافی برخوردار نبوده و در صورتی که به صورت جدی مورد کنترل و بررسی قرار نگیرد ، کسب و کار شرکت را مورد تهدید قرار میدهد.

فرق نرم افزار حسابداری و فروشگاه اینترنتی

سوالی که اکثر در بین صاحبان مشاغل وجود دارد این است که در صورتیکه فروشگاه اینترنتی وجود دارد، چه نیازی به نرم افزار حسابداری وجود دارد؟

در پاسخ به این سوال باید بیان داشت که عملیات و کنترل فروشگاه اینترنتی را میتوان به سادگی از طریق سایت فروشگاهی انجام داد. بطوریکه گزارش کلیه فروش های انجام شده، بیشتر کالای فروش رفته، کمترین کالای فروش رفته، مبلغ ریالی فروش روزانه ، مقایسه فروش کالا به صورت روزانه و غیره …… را میتوان به راحتری از طریق سایت فروشگاهی انجام داد .

ولی اساسا نرم افزار حسابداری با توجه به ماهیت کاربردی وظیفه ای غیر از تهیه گزارشات فروش را به عهده دارد. برای مثال یکی از مهمترین وظایف نرم افزار حسابداری ، تهیه گزارش قیمت تمام شده کالایی است که به فروش رفته است.

یکی از مهمترین وظایف نرم افزار حسابداری، تهیه گزارش قیمت تمام شده کالایی است که به فروش رفته است.

یعنی هزینه هایی که متحمل شدیم تا کالایی را که قرار است از طریق سایت به فروش برسد را به اطلاع صاحبان مشاغل میرساند.
این موضوع شاید بتوان گفت که حتی از تهیه گزارش های فروش نیز مهمتر و الزامی تر می باشد. لذا استفاده از گزارشات توامان نرم افزار حسابداری و سایت فروشگاهی می تواند به پیشبرد اهداف کسب و کار کمک شایان توجهی را خواهد نمود.

بر همین اساس نرم افزارهای حسابداری می بایست به عنوان یکی از مهمترین قابلیت های موجود ، ارتباط مستمر و پایداری را با سایت فروشگاهی داشته باشد تا بتواند صاحبین کسب و کار های اینترنتی را از وقایع اتفاق افتاده در سیستم های اطلاعاتی مطلع سازد.

ثبت تراکنش فروش انجام شده در فروشگاه اینترنتی و بلافاصله ثبت لحظه ای آن در نرم افزار حسابداری و نیز ثبت دریافتی های انجام شده در سایت و متعاقب آن در نرم افزار حسابداری یکی از امکانات نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاهی اینترنتی می باشد.

مزایای نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی

همان طور که به آن واقف هستید در هر کسب و کاری، حسابداری حرف اول را زده و به نوعی می توان آن را رکن اصلی هر کسب و کاری دانست.
شما با هر شرایط کاری در کسب و کار خود نیاز دارید که به گونه ای هزینه های ثابت و جاری از جمله اجاره، قبوض، حقوق کارمندان و… و همچنین محاسبه سود و زیان کلی را مورد بررسی قرار دهید، که قطعا برای انجام سریع و آسان این دسته از کارها، استفاده از یک نرم افزار حسابداری الزامی می باشد.

این شرایط در رابطه با انبارداری فروشگاه اینترنتی نیز صدق می کند.
اگر چه شما توانسته برای مواردی چون حساب ها و موجودی ها، بدهکاری، بستانکاری و دیگر هزینه ها از نرم افزار اکسل کمک بگیرید اما بعد از مدتی و با گسترش کسب و کار و نیز افزایش فروش، این کار دیگر شدنی نخواهد بود. چرا که در کنار آن که کار دشواری بوده وقت زیادی نیز از شما طلب خواهد نمود.
این در حالی است که شما توانسته اید این زمان را به کارهای مهم تری نظیر سئو، تبلیغات، برنامه های توسعه و … اختصاص دهید.
لذا استفاده از یک نرم افزار انبارداری فروشگاهی بسیار کاربردی خواهد بود.

در این راستا شما می توانید از نرم افزارهای حسابداری، انبارداری، حقوق و دستمزد و … شرکت سانیران استفاده نمایید.
از مهم ترین مزایای این نرم افزارها می توان به ساده تر شدن امور مربوط به حسابداری اشاره نمود به گونه ای که حتی افرادی که دارای تحصیلات مربوطه نبوده نیز به خوبی از عهده حسابداری یک فروشگاه کوچک برخواهند آمد.

از این رو در کاربردی بودن یک نرم افزار حسابداری و انبارداری هیچ شکی نخواهد بود.
اما در رابطه با فروشگاه اینترنتی اوضاع کمی فرق خواهد داشت.
در زمان وارد نمودن فاکتورها در سیستم های حسابداری، در هر زمان نیاز است که کلیه فاکتورهای فروشگاه اینترنتی را دستی در نرم افزار حسابداری و انبارداری وارد نمایید.
این کار علاوه بر وقت گیر بودن ممکن است درگیر مشکلات و خطاهای انسانی نیز گردد و همچنین نیاز است که بعد از وارد نمودن هر فاکتور فروش یا خرید در سیستم حسابداری و انبارداری، موجودی جدید از نرم افزار خواهنده شده و علاوه بر آن اقدام به درج دستی آن در فروشگاه اینترنتی نمود.

این امر نیز همان طور که خود می دانید در کنار زمان بر بودن ، به روزرسانی فروشگاه اینترنتی را نیز به تاخیر خواهد انداخت.

اما به منظور برطرف نمودن این مشکلات می توان به کمک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی، دو نرم افزار فروشگاه اینترنتی و نرم افزار حسابداری را با هم همگام ساخت.

از این طریق دیگر نیازی به جابجایی دستی فاکتورها در بین این دو سیستم نخواهد بود و در رابطه با هماهنگی موجودی کالاها نیز به دردسر نخواهید افتاد.

اما به کمک این نرم افزار اگر چه مشکل اصلی حل شده اما چند مشکل دیگر بر سر راه همچنان وجود خواهد داشت:

  1. از آن جایی که در این روش اکثر مواقع نرم افزار حسابداری همچون فروشگاه اینترنتی تحت وب نمی باشد لذا نیاز است که به صورت مداوم سیستم شما به اینترنت وصل بوده تا این دو با هم هماهنگ باشند.
    لذا امکان استفاده از یک سیستم معمولی به منظور نصب نرم افزار متصل به فروشگاه اینترنتی وجود نخواهد داشت و بایستی یک سرور داخلی در اختیار داشته تا همواره روشن و نیز دارای اینترنت باشد و جهت قطعی برق نیز از یک UPS برخوردار باشد.
    در واقع شما باید هزینه زیادی را به منظور تهیه سخت افزار، مراقبت از آن و دیگر امور نرم افزاری و شبکه را در نظر بگیرید.
    حتی با این وجود نیز مشکل به صورت کلی از بین نخواهد رفت و باز هم این امکان وجود داشته که ارتباط ما بین این دو نرم افزار بر اثر مشکلاتی دیگر از جمله بروز اختلال در اینترنت قطع گردد.
  1. شرکت ها به منظور عدم رویایی با مشکلات فوق تصمیم گرفته این بار از سیستم حسابداری تحت وب استفاده نمایند.
    البته هنوز هم در ایران خیلی از شرکت های بزرگ از این سیستم حسابداری بی بهره می باشند.
    هر چند گفتنی است همان شرکت هایی که به فکر تولید سیستم حسابداری تحت وب افتاده بودند نیز تنها در کنار حسابداری خود اقدام به راه اندازی پورتال های فروشگاه اینترنتی اختصاصی نموده و در حقیقت باز هم خبری از نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی به منظور اتصال به سایر نرم افزارها وجود نداشت.
    به نوعی با وجود آن که این شرکت ها به شما این امکان را داده تا از امکانات حسابداری به صورت کامل بهره ببرید اما با این حال باز هم موضوع اصلی مورد توجه قرار نگرفته است.
    قدرت و امکانات این نوع از فروشگاه های اینترنتی چندان مطلوب نبوده و به منظور راه اندازی و توسعه یک فروشگاه اینترنتی مناسب از مشخصه ها و امکانات مورد نیاز برخوردار نمی باشند.
    به نوعی می توان گفت این فروشگاه ها بیشتر مناسب آن دسته از کسب و کارهایی است که در کل حضوری بوده و تنها در کنار آن به منظور فروش آنلاین محصولات نیز به یک وبسایت نیاز می باشد.
    لذا در صورتی که به دنبال کسب و کاری اینترنتی هستید و قصد دارید محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید بهتر است به جای استفاده از این نرم افزار به همان نرم افزار فروشگاه ساز خود بسنده نموده و فاکتورها و موجودی کالاها را به شکل دستی با نرم افزار حسابداری خود همگام سازید.
  1. آخرین مشکلی که در این رابطه وجود داشته نیز آن است که با وجود توسعه نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی و نیز پورتال های فروشگاه اینترنتی شرکت های حسابداری، باز هم همه چیز رو به راه نخواهد بود.
    در واقع شما در فروشگاه اینترنتی خود به مواردی چون اتوماسیون، مدیریت کارکنان، امکانات هوشمند و اتوماتیک از جمله مقایسه با رقبا و  … نیاز خواهید داشت.
    در واقع شما به یک سیستم مدیریتی کسب و کار تحت وب با امکانات بالا و نیز متصل به فروشگاه اینترنتی نیاز خواهید داشت.

با این توضیحات در ادامه به سراغ برسی ویژگی ها و امکانات نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی می پردازیم.

یک نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی دارای چه امکاناتی می باشد؟

در بین مراحل اتوماسیون فاکتور در هر یک از دو بخش خرید و فروش می توان حسابداری را دومین مرحله به شمار آورد.
بعد از تایید فاکتورها توسط مدیر فروش و نیز مدیر خرید، این فاکتورها به صفحه حسابداری انتقال داده خواهند شد.
از این رو صفحه حسابداری نیز به دو بخش حسابداری فاکتورهای فروش و فاکتورهای خرید تقسیم شده است.

در پنل حسابداری در رابطه با فاکتورها چه اطلاعاتی به نمایش در خواهد آمد؟

در پنل حسابداری شما میتوانید به مشاهده اطلاعات مهمی از فاکتورها، موجودی ها و… بپردازید.
فاکتورها در این بخش نیز همچون بخش خرید و فروش با تمامی اطلاعات خود به نمایش در خواهند آمد.
از این رو شما به راحتی می توانید تمامی اطلاعات مورد نیاز را تنها در همان یک صفحه مشاهده نموده و از این صفحه به آن صفحه نروید.

اما در رابطه با امکان ویرایش فاکتور در بین پنل ها تفاوتی وجود خواهد داشت.
برای نمونه در صفحه حسابداری حسابدار تنها قادر هستید که سند حسابداری را به ثبت برساند؛ از این رو چنانچه لازم بوده که فاکتور اولیه تغییر پیدا کند حسابداری بایستی از تایید آن فاکتور خودداری نموده تا فاکتور مجدد به منظور ادیت به مسئول فروش یا خرید تحویل داده شود. اما در کل تمامی عملیات در اتوماسیون سامانه انجام خواهد شد.

نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی و امکانات فاکتورها در آن

امکانات حسابداری فاکتورهای فروش

  1. بین تمامی پنل ها امکاناتی نظیر تغییر کد پیگیری، مهلت ارسال، مشاهده روند طی شده روی فاکتور، توضیحات مشتری و پیام های دیگر مدیران سیستم، افزودن پیام جدید، خروجی اکسل سفارش مشترک می باشد.
  2. تایید و یا عدم تایید فاکتور؛ که در واقع در صورت تایید، فاکتور به انبار ارسال شده و با عدم تایید نیز به پنل فروش برگشت داده خواهد شد.
  3. قابلیت ثبت سند مالی و نیز وصل نمودن آن به فاکتور؛ ثبت سند مالی در نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی با امکانات زیر همراه می باشد:
  • تاریخ تراکنش، طرف حساب دریافت کننده و پرداخت کننده، مبلغ، شماره فاکتور مرتبط و نیز متصل به تراکنش (در صورت وجود)، در نظرگیری سقف اعتبار طرف حساب دریافت کننده مبلغ و سایر اطلاعات اختیاری از جمله شماره پیگیری تراکنش، شماره حساب مقصد و…
  • چنانچه با تجاوز از سقف اعتبار مشخص شده برای یک طرف حساب از طریق انجام یک تراکنش، حسابدار توسط سیستم مورد هشدار قرار خواهد گرفت.
  • بعد از به ثبت رساندن سند نیز امکان مشاهده مبلغ و محل دریافت و پرداخت آن در اطلاعات فاکتور وجود خواهد داشت. علاوه بر آن کلیه فرآیندها همراه با کاربر و نیز زمان تغییرات در روند فاکتور به ثبت رسیده و در کنار سایر پیام های مربوط به فاکتور قرار خواهند گرفت.
  1. قابلیت ثبت چک و برقراری اتصال بین چک و فاکتور؛ این قابلیت به منظور پرداخت های اعتباری در نظر گرفته شده است و همچون ثبت تراکنش در پنل حسابداری، امکان دسترسی به آن در کنار سایر امکانات هر فاکتور وجود خواهد داشت.
  2. امکان انجام تراکنش اتوماتیک؛ در رابطه با فاکتورهای پرداخت شده از راه درگاه بانکی، در پنل فروش، برچسب بانک مربوطه در گوشه فاکتور به نمایش در آمده و می توان در اطلاعات فاکتور نیز آن را دید. همچنین ثبت تراکنش این فاکتورها به شکل خودکار بوده و حسابداری از انجام دستی آن ها معاف خواهد بود.
    علاوه بر آن  در رابطه با فاکتورهای به ثبت رسیده بدون انتخاب گزینه پرداخت با درگاه بانکی و برای مثال از طریق پرداخت حضوری، ماژولی در نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی وجود دارد. این ماژول در واقع زمانی کابرد داشته که مشتری مایل به پرداخت اینترنتی باشد. در چنین شرایط مشتری توانسته از طریق وارد نمودن شماره رهگیری سفارش و مشاهده و تایید مبلغ به صورت آنلاین فاکتور خود را پرداخت نماید. با پرداخت از طریق این ماژول، بین سفارش مذکور در سامانه مدیریت کسب و کار و مبلغ اتصال برقرار شده و نوع پرداخت در فاکتور آنلاین در نظر گرفته خواهد شد.
  3. امکان تراکنش سریع
  • از آن جایی که احتمال داشته در کلیه فاکتورهای پرداخت حضوری، نیاز به تراکنشی مساوی با مبلغ فاکتور از طرف حساب مربوطه به صندوق باشد و به نوعی ماهیت خیلی از تراکنش ها به شکل تکراری می باشد لذا شما در پنل حسابداری این امکان را داشته که اقدام به تعریف چنین مواردی نمایید. با این کار دیگر حسابدار توانسته بدون باز کردن صفحه تراکنش، و به واسطه عملگرهای مربوطه در هر فاکتور، و تنها از طریق یک کلیک اقدام به ثبت تراکنش مورد نظر نماید. به کمک این قابلیت سرعت و راندمان عملیات حسابداری بسیار بیشتر خواهد شد.
  1. نمایش و قابلیت حذف سریع تراکنش های قبلی؛ از دیگر امکانت قابل ذکر در رابطه با حسابداری فاکتورها می توان به امکان مشاهده تراکنش های به ثبت رسیده و نیز حذف آن ها در صورت لزوم و تنها به کمک یک کلیک اشاره نمود.

امکانات حسابداری فاکتورهای خرید

  1. نمایش بالانس مالی و وضعیت بدهکاری یا بستاندکار طرف حساب مورد نظر، مدت زمان باقی مانده جهت رسیدن فاکتور به منظور تعیین زمان نمایش موجودی در فروشگاه اینترنتی، لیست هوشمند خرید و…
  2. امکان به ثبت رساندن تراکنش و چک مرتبط با فاکتور خرید همچون فاکتور فروش

سایر امکانات پنل نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی

  1. امکان ثبت تراکنش و چک

 شما قادر به انتقال هر مبلغ دیگری بین دو طرف حساب در کنار ثبت سند مالی متصل به فاکتورها می باشید. برای نمونه می توان به ثبت هزینه ها اشاره نمود. همچنین ثبت چک نیز همچون تراکنش و به شکل جدا از فاکتور امکان پذیر خواهد بود و ماژول مرتبط به آن از لیستی شامل چک ها و امکانات ویرایش / وصول آن ها برخوردار می باشد.

  1. سررسیدها

این امکان وجود داشته که تاریخ معینی را برای وصول چک ها و فاکتورهای خرید و فروش در نظر گرفت. با این کار لیستی از مواردی که موعد سررسید تسویه و وصول آن ها به همین زودی ها می باشد توسط ماژول سررسید به نمایش در خواهد آمد. این موارد را همچنین می توان در داشبورد پنل مدیریت کسب و کار نیز مشاهده نمود.

  1. امکان دسته بندی طرف حساب ها

شما همچنین در این نرم افزار توانسته طرف حساب ها را دستی بندی نموده و یا اطلاعات هر حساب را مشاهده نمایید. از دیگر امکانات این بخش می توان همچنین به معین موقت و معین کل، اعتبار طرف حساب، صورت مالی ثبت شده برای طرف حساب (فاکتورهای خرید و فروش، تراکنش ها و چک ها)، ثبت تراکنش جدید برای طرف حساب و دانلود اکسل جزئیات حساب اشاره نمود.

  1. ماژول درخواست های واریز

در این سیستم همچنین می توان این امکان را فراهم نمود تا دیگر کارمندان بانک نیز قادر به ثبت درخواست واریز باشند.

  1. تهیه پرینت حساب ها

یکی دیگر از امکانات پنل نرم افزار حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی این است که می توان وضعیت معین کل تمامی طرف حساب ها را به شکل یک جا مشاهده نمود.

  1. امکان تعریف طرف حساب ها

در این بخش شما قادر به تعریف و نیز ویرایش دسته ها و طرف حساب های هر دسته خواهید بود. در تعریف طرف حساب در کنار مشخصات اصلی قابلیت های دیگری نیز وجود خواهد داشت، در ادامه به چند نمونه از دیگر قابلیت های این بخش اشاره خواهیم نمود:

  • جداسازی طرف حساب های مالیات، بسته بندی و هزینه از یکدیگر

طرف حساب بسته بندی به شکل خودکار در زمان ثبت فاکتورها اقدام به ثبت هزینه ناشی از بسته بندی در سیستم خواهد نمود. از سوی دیگر طرف حساب مالیات نیز با توجه به امکان تعریف انواع تنظیمات فاکتور رسمی، قادر به انجام تراکنش هایی به صورت اتوماتیک خواهد بود. علاوه بر آن طرف حساب های مالیاتی و هزینه نیز پر پایه و محور هزینه بوده و نیاز است که در محاسبه سود و زیان به کار برده شوند.

  • تعریف زمان تسویه حساب

این امکان وجود داشته تا برای تسویه، زمانی را به صورت دیفالت تعیین نمود. با این کار با رسیدن زمان تسوبه فاکتورهای خرید یا فروش این طرف حساب، این فاکتورها به لیست سررسید افزوده خواهند شد. برای نمونه در صورتی که فروش فاکتوری با مهلت تسویه ۱۰ روزه به یک طرف حساب، بعد از گذشت ۱۰ روز این فاکتور به لیست سررسید تسویه اضافه خواهد شد.

البته به راحتی می توان این زمان را در فاکتور تغییر داد.

  • تعریف سقف اعتبار

در صورت تعریف سقف اعتبار یک طرف حساب در حسابداری متصل به فروشگاه اینترنتی می توان مانع از آن شد که فاکتور، تراکنش و یا چکی برای آن طرف حساب ثبت شود. قبل از انجام عملیات حسابداری نیاز به ایجاد طرف حساب ها با ویژگی های بیان شده در پنل ویرایش سیستم می باشد.

  • سود یا زیان مجموعه

از بخش سود و زیاد شما توانسته از طریق بازه زمانی مورد نظر از میزان کل فاکتورها، جمع کل فروش و سود فاکتورها، جمع مبالغ ارسال، بسته بندی و تخفیف، اطلاعات انواع تخفیف، جمع مبلغ هر هزینه، جمع کل هزینه ها و مبلغ سود خالصی مطلع شد.

  1. محاسبه تراز مالی مجموعه
  2. امکانات اختصاصی مدیر کل
  • تنظیمات فاکتورهای رسمی و مالیات

از امکانات این بخش می توان انواع فاکتورهای رسمی، تنوع در روش محاسبه درصد یا مبلغ مالیات فاکتورها، مشخص کردن پیام نمایشی به مشتریان پس از انتخاب فاکتور رسمی، قرار دادن نمونه فاکتور رسمی جهت مشاهده مشتریان، محدود نمودن فاکتورهای رسمی به برخی از درگاه های بانکی، در نظر گرفتن حداقل مبلغ سفارش برای فعال یا غیرفعال سازی گزینه درخواست فاکتور رسمی را نام برد.

علاوه بر آن شما این امکان را داشته تا در رابطه با هر یک از انواع تعریف شده برای فاکتورهای رسمی اقدام به تعیین طرف حساب مبدا و مقصد برای انجام تراکنش خودکار مالیات نمایید. این تنظیمات اگر چه به طور کلی در صفحه مدیر کل قرار گرفته اما می توان آن ها را به دست حسابدار نیز داد.

  • تنظیمات درگاه های بانکی

از بین امکانات این بخش می توان فعال یا غیرفعال سازی درگاه یک بانک در سه حالت: به صورت کلی، برای یک نوع فاکتور (از انواع فاکتورهای عادی و رسمی تعریف شده در ماژول فاکتور رسمی) و برای مبالغ سفارش کمتر یا بیشتر از میزان مشخص اشاره نمود. این امکانات نیز را می توان در دسترس حسابداری قرار داد.

در سیستم مدیریت کسب و کار یکپارچه با فروشگاه اینترنتی در رابطه با صفحه حسابداری امکانات دیگری نیز وجود داشته که بعضی از آن ها در صفحه های دیگر می باشند.

  1. تهیه گزارش از واریزی های آنلاین

تمامی واریزهای انجام شده در ماژول پرداخت آنلاین جهت پرداخت فاکتورهای پیشین، فاکتورهای حضوری، تسویه مبالغ بدهی در این گزارش همراه با اطلاعات کامل تاریخ، نام کاربر، ایمیل، مبلغ، شماره پیگیری بانک، شماره فاکتور، توضیحات مشتری، در درگاه مربوطه به نمایش در خواهند آمد.

آیا میدانستید :

شما میتوانید فروشگاه اینترنتی خود را در هر لحظه به نرم افزار حسابداری مجهز کنید؟ با این روش، شما از انجام کلیه پروسه های دستی و زمانبر خلاص خواهید شد.

ثبت فاکتورهای فروش ، معرفی محصولات ، ثبت اطلاعات مشتریان ، ثبت تراکنش های بانکی ، مغایرت گیری و …. فهرست کارهایی است که می بایست به صورت روزانه در دفاتر شرکت ثبت و ضبط شوند.

همانطور که میدانید استفاده از نرم افزارهای حسابداری ، در سازمان ها و بنگاههای اقتصادی جزو ملزومات اصلی بوده و تصور عدم استفاده از نرم افزارهای حسابداری امری غیر ممکن به نظر میرسد. هر چند برخی بنگاههای اقتصادی که صرفا از در زمینه فروشگاه اینترنتی فعالیت دارند ، به گزارشات سایت فروشگاهی اکتفا نموده و از مخاطرات احتمالی  عدم استفاده از نرم افزارهای مالی غافل میشوند.

از طرفی نیز کنترل سایت فروشگاهی و به روز رسانی اطلاعات از یک سو و ثبت موازی اطلاعات مربوط به مشتریان و وجوه دریافتی در نرم افزار حسابداری از سوی دیگر ، موجب اتلاف وقت و موجب عدم اطمینان از تطبیق بین فروش فروشگاهی و نرم افزار حسابداری  می گردد.

در این راستا استفاده از نرم افزارهایی که به صورت خودکار اطلاعات مربوط به فروش محصولات و دریافت وجه را در خود ذخیره نموده و احتمال بروز هر گونه مغایرت را از بین ببرد ، گزینه بسیار مناسبی جهت جلوگیری از اتلاف وقت ، نیروی کار می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از این امکان با ما در تماس باشید:

فروشگاه اینترنتی متصل به نرم افزار حسابداری

درخواست مشاوره:

تماس با ما : ۵۳۸۶۳-۰۲۱

سامانه اتصال سایت فروشگاهی به نرم افزار سانیران

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید!

۱۷ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام
    سوال اینکه امکان اتصال هر نوع سایت فروشگاهی به این نرم افزار وجود دارد؟ چون سایت ما کاملا بومی نوشته شده و قالب های ورد پرس و غیره استفاده نکردیم

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله . با توجه به این که ما در سایت شما صرفا یک سری ورودی ها را لازم داریم ، لذا ارتباطی با نوع سایت وجود ندارد و شما مقادیری که لازم هست را برای ما ارسال میکنید.

      پاسخ
  • سلام
    آیا برای سایت ها وردپرسی راه ساده تری دارید؟

    پاسخ
    • با سلام و احترام

      بله . برای سایت های ورد پرسی (ووکامرس) و سایت های پرستا شاپ که از محبوب ترین سایت های فروشگاهی و رایگان نیز می باشند ، شرکت سانیران دارای افزونه های مربوطه می باشد ، به این معنا که با بارگذاری افزونه در سایت فروشگاهی وردپرس و پرستاشاپ خود می توانید اتصال به نرم افزار حسابداری و مالی را برقرار نمائید. با این افزونه ، کلیه اطلاعات مربوط به سفارشات و پرداخت وجه به صورت خودکار در سیستم مالی سانیران انجام می پذیرد.

      اتصال سایت فروشگاهی به نرم افزار حسابداری

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    آیا برای اتصال نرم افزار حسابداری به سایت، حتما باید از سایت شما استفاده کنیم؟ چون ما خودمون سایت دارین
    مرسی

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      خیر. در صورتی که خودتون سایت فروشگاهی داشته باشید ، میتونیم افزونه اتصال به نرم افزار حسابداری را خدمتتون ارائه کنیم. شما با نصب افزونه بروی سایتتون ، اتصال به نرم افزار برقرار می گردد.

      پاسخ
  • سلام
    قیمت راه اندازی سیستم حسابداری فروشگاه اینترنتی چقدره حدودا؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      این موضوع بستگی به نیازمندی های شما داره. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۵۳۸۶۳-۰۲۱ تماس حاصل بفرمائید.

      پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      حدود قیمتی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان هست

      پاسخ
  • سلام
    سایت فروشگاهی هم خودتون دارید؟

    پاسخ
    • با سلام و وقت بخیر
      بله. به منظور رفاه حال مشتریان گرامی یک سایت فروشگاهی ورد پرس به صورت خام به صورت رایگان در اختیار مشتریان قرار داده میشود.

      پاسخ
  • محمود رضا عزتی
    ژوئن 9, 2020 12:11 ب.ظ

    با سلام
    میشه بگین دقیقا امکاناتی که به ما میده چیه؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      کلیه فروش های اینترنتی در سایت در نرم افزار مالی ثبت میشود اعم از ثبت سفارش ، دریافتی ها ، به روز رسانی موجودی و قیمت فروش هم از نرم افزار مالی به سایت انجام می پذیرد.

      پاسخ
  • سلام. چقدر امینی داره
    از لحاظ سارقین اینترنی میپرسم

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      تامین امنیت همانند قبل به عهده سایت مورد استفاده می باشد. استفاده از افزونه تاثیری بر امنیت سایت نخواهد داشت

      پاسخ
  • شرایطی امکان داره

    پاسخ
    • سلام روز بخیر
      لطفا با واحد فروش ۵۳۸۶۳-۰۲۱ تماس حاصل بفرمائید. راهنمائی لازم انجام می پذیرد.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

دانلود رایگان

نرم افزار حسابداری

به این مطلب امتیاز دهید
3/5 - (111 امتیاز)
این مطلب را به اشتراک بگذارید
فهرست