شاید تا کنون در فرآیند فروش شرکت ، با حالتی روبرو شده اید که چند قلم کالا را به شخصی فروخته اید و در قبال آن فروش ، یکی قلم به صورت اشانتیون هم به خریدار تحویل داده اید . موضوع اشانتیون علی رغم درک ساده آن ، در هنگام ثبت و ضبط اسناد حسابداری آن ، خصوصا در سامانه مودیان پیچیدگی های خاص خود را دارا می باشد.
شاید برای شماهم سوال باشد که اشانتیون را چگونه به سامانه مودیان ارسال کنیم ؟با ما همراه باشید تا در این مقاله از سانیران موضوع فوق را برسی کنیم .
اشانتیون یا پاداش خرید چیست ؟
پاداش خرید یکی از ویژگیهای جذاب اشانتیون است که برای تشویق مردم به استفاده از این رمز ارز ارائه میشود. وقتی شما اشانتیون را برای خرید کالاها یا خدمات مورد استفاده قرار دهید، ممکن است با پاداشهایی مواجه شوید. این پاداشها معمولاً به صورت تعدادی از اشانتیون یا تخفیفهای ویژه برای خریدهای آتی ارائه میشوند.
پاداش خرید به هر گونه مزیت، تخفیف یا جایزه ای اشاره دارد که به مشتریان پس از انجام خرید تعلق میگیرد. این پاداشها معمولاً به عنوان انگیزهای برای مشتریان عمل میکنند تا معاملات بیشتری انجام دهند و با برند یا فروشگاه مرتبط بمانند.
اشانتیون در سامانه مودیان
وقتی در فاکتوری اشانتیون ثبت میکنید ، یعنی کالایی را به خریدار تحویل داده اید که در قبال آن وجهی را دریافت نکرده اید ولی عملا آن کالا در فاکتور ثبت شده و به اصطلاح حواله فروش آن صادر شده است .
اشانتیون علی رغم اینکه یک تکنیک بسیار کاربردی در پروسه های فروش محسوب می شود ولی به ذاته سود فروش را کاهش می دهد . یعنی به عنوان عاملی سبب افزایش بهای تمام شده کالا خواهد شد.
از طرفی در زمان ثبت اشانتیون ، ذکر و درج کالا در فاکتور الزامی میباشد از طرفی نیز اشانتیون مبلغی را شامل نمی شود و تنها جهت اطلاع مشتری و نیز جهت خروج از انبار حتما باید اقلام اشانتیون در فاکتور درج گردد.
در اکثر اوقات عدم ثبت در حواله خروجی انبار به دلیل عدم ثبت ریالی در فاکتور سبب بروز اختلاف تعدادی واحد بازرگانی با واحد کنترل موجودی می گردد.
ارسال فاکتور به سامانه مودیان می بایست مطابق با ضوابط سامانه می باشد . در هنگام ارسال فاکتور به سامانه مودیان ، کلیه اقلام کنترلی از جمله تعداد ، فی و قیمت کل به همراه ارزش افزوده می بایست ثبت گردد.
تطابق موارد مذکور مغایر با ماهیت اشانتیون بوده و امکان ثبت اشانتیون در سامانه مودیان وجود ندارد.
لذا ثبت موارد اشانتیون در سامانه مودیان ضرورتی نداشته و کاربران برای ارسال این قبیل صورت حساب ها می بایست ، اقلام اشانتیون را در زمان ارسال حذف نمایند.
پیشنهاد سانیران
در ماژول مودیان سانیران ، کلیه اقلام اشانتیون ، به صورت خودکار در زمان ارسال به سامانه حذف گردیده و اقلام به صورت استاندارد و کنترل شده ، همراه تطبیق ارزش افزوده و .. به سامانه ارسال می گردد.
۱ دیدگاه.
با سلام
آیا عدم ابراز اقلام اشانتیون برای سامانه مودیان مشکلی ایجاد نمیکند؟